Pohdin tässä päivänä muutamana pianistilegenda Ray Charlesin lausahdusta: "Elä kuin jokainen päivä olisi viimeinen, sillä jonakin päivänä se on”.
Jos kuolisit huomenna, katuisitko, ettet pyytänyt ja antanut anteeksi. Harmittelisitko, ettei sinulla ollut tilaisuutta kiittää? Surisitko, ettet kertonut ja osoittanut ihmisille, kuinka tärkeitä he ovat ja kuinka paljon heitä rakastat?
Itse en halua päivieni päättyessä katua, harmitella tai surra näitä asioita. Jokainen päivä on uusi tilaisuus sovintoon, kiittämiseen ja rakastamiseen. Ne ovat koko elämän mittaisia tehtäviä, joista muodostuu elämäntapa. Älä anna tehtävien kasaantua. Äläkä anna jo kasaantuneiden tehtävien paljouden lamaannuttaa sinua. Jaa tehtäväpino osiin. Tee jokainen päivä jotain pientä. Haasta itsesi ja tee jokainen päivä jotain vähän enemmän tai paremmin kuin eilen. Ole rehellinen itsellesi ja muille. Kuuntele sydäntäsi. Elä jokainen päivä niin, että voit päivän päätteeksi käydä nukkumaan levollisin ja rauhallisin mielin onnellisesti hymyillen.

10420168_10152869566064081_8378623416486